Saturday, 22 June, 2024
НачалоДървенициНеочаквана заплаха в Tesla: Как дървениците се превърнаха в кошмар за служителите

Неочаквана заплаха в Tesla: Как дървениците се превърнаха в кошмар за служителите

Служители на завода на Tesla в Gigafactory 2 в Южен Бъфало изразяват своето недоволство и търсят помощ от 7 News. Те се сблъскват с това, което наричат ‘инфестация’ от дървеници и са обезпокоени от липсата на действия от страна на компанията.

Един от служителите е заснел видео на дървеница, която пълзи по пода на работното му място, което е предизвикало възмущение сред работниците. Те се чувстват, че тяхната безопасност и благополучие се пренебрегват, като някои дори се питат дали не са третирани като нечовешки същества.

Служителите са избрали да споделят своите преживявания анонимно поради договори за неразгласяване. Те искат отговорност от Tesla за бавния им отговор на проблема с дървениците.

Въпреки многократните опити за контакт с Tesla за коментар, компанията не е отговорила. Междувременно, служителите съобщават, че са използвани химикали за борба с дървениците, но остатъците от тях са причинили дискомфорт и здравословни проблеми.

OSHA (Администрацията за безопасност и здраве при работа) е получила множество обаждания относно дървениците и в момента разследва дали Tesla е следвала правилните протоколи за използване на химикали. В момента OSHA няма специфични стандарти за работното място относно дървениците.

Служителите са решени да привлекат вниманието към своята ситуация и да гарантират, че техните гласове ще бъдат чути. Те искат безопасна и здравословна работна среда, свободна от заплахата от дървеници и потенциалното излагане на вредни химикали.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Превента | Пръскане против хлебарки

НАЙ-ЧЕТЕНО

Последни Коментари