Thursday, 13 June, 2024
НачалоГризачиМишки нападат новия стадион на Ботев (Пловдив)

Мишки нападат новия стадион на Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) се изправя пред неочакван проблем, само няколко дни преди откриването на своя нов стадион – “Христо Ботев”. Оказва се, че треньорските и резервните скамейки на клуба ще бъдат оборудвани с пластмасови седалки, вместо предварително планираните, луксозни седалки от фирмата “Рекаро”. Тази неочаквана промяна се налага, защото оригиналните седалки “Рекаро” са били повредени от мишки, и в момента са неподходящи за монтиране.

Фалшиви спомени у мишките се предават генетично

седалки "Рекаро"

Седалките на “Рекаро” са част от поръчка от 252 ВИП седалки, направена още при управлението на предишния кмет на Пловдив, Иван Тотев. Тези луксозни пейки, изработени от изкуствена кожа и велур, са били складирани в завод “Рекорд”. За съжаление, в складовите помещения на завода, мишките са нанесли вреди по материята и структурата на седалките, които бяха предназначени за треньорските места.

Фирмата “Рекаро” е добре позната, когато става дума за производството на ергономични автомобилни седалки, като тя притежава и богат опит в сферата, на създаването на седалки за различни стадиони по цял свят. Продуктите и се използват от големи футболни клубове като Реал Мадрид, Манчестър Сити, както и много други.

Въпреки неочакваната злополука с мишките, Ботев (Пловдив) работи усилено, за да реши проблема преди откриването на новия стадион. Клубът е наел екип от специалисти, които извършват ремонтни дейности и заменят повредените седалки с нови. Те работят в партньорство с фирмата “Рекаро”, за да осигурят подходящо и качествено обзавеждане за треньорските и резервните скамейки.

Освен това, клубът възнамерява да добави допълнителни подобрения, както и някой иновации, при направата на новия стадион. За да се гарантира комфортът на зрителите, подкрепата и безопасността им, по време на мачовете, ще бъдат инсталирани модерни системи за отопление и охлаждане, както и нови аудио и видео съоръжения. Тези подобрения ще предоставят на феновете на Ботев (Пловдив), едно уникално преживяване на футболните срещи и ще ги накарат да се чувстват като част от вълнуващата игра на терена.

Решение ли е контролът върху раждаемостта, за нашествията от плъхове?

мишки на футболен стадион

Без значение, че са поставени пред временните затруднения, Ботев (Пловдив) е решен да предостави на своите фенове съвременно и удобно футболно преживяване. Откриването на стадион “Христо Ботев” ще бъде голямо събитие не само за футболната общност, но и за целият град. Клубът се надява, че проблемът със седалките ще бъде успешно решен и всичко ще бъде в готовност за тържественото откриване на стадиона, което ще събере на територията си, феновете, както и подкрепата на много хора, желаещи да видят новото бляскаво бъдеще на футбола в Пловдив.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Превента | Пръскане против хлебарки

НАЙ-ЧЕТЕНО

Последни Коментари