Saturday, 22 June, 2024
НачалоГризачиЛесен и евтин начин, как да се справим с досадните гризачи, които...

Лесен и евтин начин, как да се справим с досадните гризачи, които се натрапват в дома ни?

Експерт по контрол на вредители разкрива лесен начин с който можете да спрете мишките и плъхове да се промъкват във вашия дом – а цената на щастието е само 1 долар (или 2 лева). Експертът използва платформата за споделяне на съдържание TikTok, за да покаже на последователите си, гениален начин по който със сигурност ще се отървем от досадните гризачи. В клипа, който носи заглавието “Споделям с вас Хак с който ще се отървете от плъховете”, камерата преминава под долната част на вратата, пред която са поставени някои материали, които повечето потребители биха сметнали за странни и дори налудничави.

Можем да видим зелен мрежест слой с метална гъба, блокиращ разстоянието под вратата. “Ако предполагате, че имате места, от които е вероятно, плъховете да идват и да се връщат, можете да вземете гъба и да запълните тази конкретна дупка.” На пръв поглед, този метод, звучи и изглежда налудничав, но както се разбира и по нататък във видеото, металът ще блокира мястото, от което влизат гризачите.

Любопитни митове за гризачите: кои са верни и кои – лъжа?

плъх

Ако искате да сте сигурни, че това е мястото от което влизат гризачите, можете да поставите обикновена гъба пред металната. Естествено, ако те искат да се проврат през точно тази пукнатина, или отвор на врата, те ще прегризат гъбата и вече ще бъдете сигурни, че сте нападнати от досадни гризачи.

Специалистът по борба с вредителите, който публикува видеото, пише, че следващата стъпка е да изследвате външното място от което плъховете успяват да си прокарат път в дома ви. Естествено трябва да затворите този вход и да го наблюдавате, за да сте сигурни, че гризачите няма да се опитат да го използват отново. Всичко, от което се нуждаете за този евтин хак, е метална гъба от стоманена вълна. В много магазини, можете да откриете подобни гъби, за по-малко от два лева.

Видеото събра над 1 000 харесвания, а зрителите бързо споделиха мнението си по въпроса. Коментарите са положителни и всеки, който е изпробвал хака за борба с плъховете, споделя, че има реални резултати.

Щети които гризачите могат да причинят

мишка в кухня
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Превента | Пръскане против хлебарки

НАЙ-ЧЕТЕНО

Последни Коментари