Thursday, 13 June, 2024
НачалоДървенициНашествие от дървеници в хотел към болница в Уинипег.

Нашествие от дървеници в хотел към болница в Уинипег.

Мъж е бил нахапан, а персонала на хотела не е предприел действия.

Майка на пациент в болница в Уинипег твърди, че съпругът и е бил с множество ухапвания след 2 нощувки в хотел към болницата в града. Жената казва, че тя и съпругът и са били жертви на нашествие от дървеници, в стаята му в хотел Канад Инс, към Центъра за здравни науки в Уинипег, докато са били в града със сина си, който е бил подложен на лечение там.

Уитни Бергстром и нейното семейство са били в града, заради медицинската процедура на детето си, на 12 март. Бергстром била в болницата с детето, но съпругът и се настанил в хотела, който е към самата болница. Когато мъжът и се е събудил на следващата сутрин, той е имал няколко рани по главата и врата. Първоначално жената си помислила, че раните са заради стрес, но разбрала, че нещо не е наред, когато лицето и тялото на съпруга и били покрити с белези на 17 март.

Двойката се е върнала в хотелската стая и е започнала да я претърсва. Жената казва, че когато са търсили в леглото, то е гъмжало от дървеници. Уитни е смятала, че хотела ще бъде чист и ще има по-високи хигиенни стандарти, тъй като е към голяма болница. Очакванията и обаче не са били удовлетворени.

Симптоми и знаци за наличие на дървеници

Дървениците били в дупка в дъното на матрака и съпругът и започнал да ги събира в чаша. Жената е била ужасена от това на което са се натъкнали. Двойката незабавно поискала от персонала на хотела, пълно възстановяване на сумата която са платили, а те първоначално им предложили нова стая, и отказвали да им върнат парите. Жената не смята, че персонала на хотела е направил много за да реши проблема им. Тя казва, че работниците са изглеждали леко шокирани, но нищо повече. Не ги е интересувало особено, за проблема на Уитни и съпруга и. Това което обаче подтикнало жената да подаде оплакване, било, че персонала на хотела не е претърсил стаите и не се е погрижил да се справи с дървениците. Даже напротив, хотелът все още е давал стаи под наем.

Съпругът на Бергстром е карал повече от час, за да се прибере у дома, защото е нямало къде другаде да отседне, близо до болницата. Жената се притеснява, какво щеше да се случи, ако беше завела сина си в хотелската стая на съпруга си. Детето няма имунна система, заради заболяването с което се бопи, и ухапванията от дървеници за него могат да бъдат фатални.

Центърът за здравни науки работи спрямо „установен процес за управление на дървениците в клинични условия“, който включва предотвратяване на инфекции, предпазни мерки при контакт и специализирано почистване от дървеници, когато е идентифицирано заразяване или доказателства за такова.

Автомобил на компания за борба с вредителите е бил паркиран близо до хотела, няколко дни след като жената е подала оплакване. Бергстром казва, че хотелът трябва да се справи с дървениците, да уведоми всички гости за наличието им, да провери всички стаи и може би да инвестира в нови мебели.

Жената добави, че се надява никой друг да не става жертва на това, на което са станали тя и нейното семейство.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Превента | Пръскане против хлебарки

НАЙ-ЧЕТЕНО

Последни Коментари